Planteringskärl för din trädgård; du har dem i alla sorter, material, storlekar, färger, storlekar och former. Du kan använda dem åt alla håll och placera dem var du vill i din trädgård. En av de mest populära planteringsmaskinerna är polyesterplanteringsmaskinerna. Och det är inte för intet. Planteringskärl i polyester är lätta i vikt och det goda förhållandet mellan pris och kvalitet gör denna produkt mycket intressant. Och dessa planteringar i polyester kan inte bara användas i din trädgård, de ger även ett attraktivt utseende i vardagsrummet, hallen eller i fönsterbrädan.

Högkvalitativa planteringar i polyester
Under de senaste åren har kvaliteten på planteringarna i polyester förbättrats enormt. De går nästan inte att skilja från andra material. Dessa planteringar i polyester är gjorda av högkvalitativ förstärkt polyester. Armeringen läggs i hörnen och därför kommer plantorna inte att slita i hörnen. Polyester är en robust, hård plast. Om den välter går den inte sönder och är därför idealisk för barn som leker i din trädgård. De kan spela fotboll, cykla och leka i fred utan att behöva oroa sig för att dina planteringskärl går sönder.

Fördelarna med plastkrukor
Förutom utmärkt kvalitet och det faktum att en polyester inte går sönder när den tappas, har den en rad andra stora fördelar.

Frostbeständig
En plantering i polyester är frostbeständig. Det beror på att de är gjorda av 100% polyester och absorberar därför inte fukt. Detta till skillnad från krukor som absorberar fukt och kan spricka på grund av frysning. Du kan hålla dessa planteringar utomhus hela vintern med vackra vinterväxter.

Genomfärgad
Planteringskärlen i polyester är genomfärgade eftersom önskad RAL-färg används direkt under produktionen. Det gör att det inte blir någon färgskillnad på grund av solens inverkan och att färgen inte bleknar.

Isolerat
Planteringskärlen skyddar växternas rötter. Detta beror på att insidan är försedd med EPS-isoleringsmaterial.

Finns i alla färger, former och storlekar
Planteringskärl i polyester finns i en mängd olika former, storlekar och färger. Det gör att det alltid finns något som du tycker är vackert och som passar bra i din trädgård.

Placera en plantering i polyester
Var du placerar planteringarna är såklart helt upp till dig. Däremot kan det vara svårt att avgöra var polyesterplanteringskärlen bäst kan placeras. Och även vilken färg och storlek som passar bäst i din trädgård. För inspiration ger vi dig 10 exempel med vilka du kan skapa en vacker effekt i din trädgård.

På framgården
Du kan definiera din trädgård med planteringskärl. Fyll planteringskärlen med högre träd och de ger dig mycket avskildhet.

 

Två olika storlekar sida vid sida
Placera två olika storlekar sida vid sida på din gräsmatta eller plattor. Detta skapar en lekfull effekt.

 

Kontrast
Om du till exempel har en snygg bakgård med mörkgrå kakel kan du pigga upp din trädgård och skapa en fin kontrast genom att placera vita planteringskärl. Har du vitt kakel? Välj då till exempel en antracitplanteringsmaskin.

 

Slående färg
Planteringskärlen av polyester finns i valfri färg. Bli galen och välj en snygg, slående färg; gul, rosa, lila, orange. Vad går du på?

 

Balkong
Planteringskärl i polyester finns även i små storlekar. Så de passar perfekt på din lilla balkong. Med dessa krukor kan du skapa en mysig, stämningsfull, grön och färgglad hörna där du kan njuta av solen. Lek också med höjden på plantorna i krukan.

 

Takterrass
Med planteringskar i polyester fulla av vackra växter och blommor kan du skapa en vacker och naturlig mellanvägg. På så sätt kan du njuta av din takterrass utan att vara på toppen av utsikten!

 

På båda sidor om ytterdörren eller i början av trädgårdsgången
Placera en vacker behållare med vackra blommor på båda sidor om ytterdörren. Eller placera dessa planteringskärl både till vänster och höger i början av trädgårdsgången. Med detta hälsar du dina gäster varmt välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.